Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1994
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 04/02/23 18:40
Molt mal
Hola, fa anys que prenc medicació pel mei trastorn de personalitat, no sé si té a veure o que però fa anys que no tinc ganes de sexe ni tocant-me a mi mateixa...els 23 anys ho vaig intentar fer-ho 3 cops amb un noi que no sé ni que erem. Em va fer molt mal a la vagina, i un cop es va còrrer a dins el condó, però crec que no va entrar res...no m entra res, me psico em diu que tinc vaginisme, ara als 28 anys tinc parella, aviat farem 2 anys i encara no ho hem fet pq rm continua el mal allà baix...ara vaig amb una fisio del solc pelvic, que em va dir que ho tenia dur jo mateixa intento posar dit però no va bé...que puc fer?
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/02/2023 11:04
Hola,

Doncs estàs seguint el tractament indicat pel vaginisme: fisioteràpia de sòl pelvià, combinat amb psicoteràpia. És important que es faci una bona valoració, diagnòstic i tractament especialitzat. 

Per altra banda, consulta amb elles el tema de la medicació, perquè puguin valorar si pot afectar en algun sentit la teva sexualitat.

Igualment, pensa que si sempre que has intentat mantenir relacions sexuals o masturbar-te has sentit tant de dolor, el desig sexual pot veure's afectat. Quan ens fa mal, i és un dolor no desitjat, l'excitació desapareix.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: