Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Penedès
Data: 02/01/23 23:38
Por
Hola, es normal tindre por de perdre-la? Es que trobo que tothom ara amb 16 anys ja ho ha fet pero a mi es una cosa que hem fa por i que no tinc tan normalitzat, em sembla fins i tot raro que la gent tingui tanta pressa. Tinc la sensacio de que no la perdre mai i que ningú voldra estar amb mi per aixo, algun consell?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/01/2023 10:14
Hola, 

Tenir relacions sexuals compartides és quelcom que hem de fer quan sentim curiositat, ganes, tinguem nocions de salut (tenir clara la importància de l'ús del preservatiu, anticoncepció, infeccions de transmissió sexual i plaer), i sentir que la curiositat "guanya" a la por.

Segur que en algun moment, sigui quan sigui, no només algú voldrà estar amb tu, sinó tu també voldràs estar amb algú i compartir amb l'altre persona aquesta esfera de la teva vida.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: