Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 25/11/22 23:50
Un missatge despres de mesos
Fa un any un company de classe i jo vam començar a fer-nos mirades i a esperar-nos pels passadisos, aquest noi m’agrada des de fa molt de temps i sospito que jo a ell també, sempre m’ha tractat diferent que a altres persones com més atent. Tot i que hem anat a la mateixa classe durant anys, hem parlat molt poc i el que conec d’ell es molt poc. Durant el darrer any, no hem parlat gaire, nomes uns quants dies perque els dos som timids pero a més jo tenia com a limitació la meva familia , a qui mai he confesat o parlat sobre aquest noi perque no soc gaire oberta en aquest tema. A la meva familia em feien pressio per acabar el batx amb bones notes i no havia de distreure’m. Llavors vam acabar l’institut amb res mes que mirades i somriures i a l’estiu només ens hem trobat 3 cops i un d’aquest hem vaig paralitzar quan se m’estava apropant i el vaig acabar ignorant, cosa que en realitat no volia pero em vaig posar nerviosa.

El cas es que ara despres de mesos sense veure’ns, he estat reflexionant en que el trobo a faltar i cada dia desitjo trobar-me’l pero ja m’he cansat i com que ja no tinc la pressio de “no distreure” i em sento mes segura de mi mateixa doncs he pensat en llançar-me i enviar-li per primera vegada un missatge per quedar, que pasa? Doncs que quan ho vaig pensar estava super convençuda i porto uns dies que estic dubtant. Es massa arriscat? o millor m’oblido? Em podrieu aconsellar sobre com poder afrontar-me. Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/12/2022 18:31
Hola!

Endavant!

No és arriscat, ja us coneixeu i us heu creuat moltes mirades. És el següent pas: començar una conversa (per missatge o cara a cara). Si vols pots escriure-li i parlar una mica amb ell abans de proposar-li quedar. O si ho necessites, fes-li la proposta directe. 

D'aquesta manera podràs avançar: ja sigui en la relació (i veure com evoluciona) o en tancar aquesta etapa i començar a oblidar-lo (en el cas que ell no mostri interès). 

T'enviem molts ànims!! 
Nosaltres seguim aquí ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: