Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Anoia
Data: 06/10/22 01:32
Que es?
Hola! Des de fa uns dies tinc molesties/dolors intensos a l'hora de fer pipi i al pasar-me al paper em surt rosa, de sang m'imagino (en una ocasió amb coaguls molt petits) teniu alguna ideia del que em pot estar passant, he d'incloure q tinc ovaris poliquistics i prenc anticonceptius, estic molt espantada que puc fer per millorar-ho?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/10/2022 09:31
Hola, 

Si sents molèsties/dolors intensos a l'hora d'orinar i el paper es taca de rosa, el que hem de fer és anar a urgències o al Centre d'Atenció Primària per a que ens puguin fer proves per si tenim infecció d'orina. 

Per tant, si encara no ho has fet, et recomanem que hi acudeixis el més aviat possible. Les infeccions d'orina es poden complicar i poden afectar els ronyons, per tant, sempre és millor detectar-les a temps per a poder aplicar el tractament mèdic el més aviat possible. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: