Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Bages
Data: 28/09/22 07:33
Heroes
Hola bones,
Crec que tinc un herpes als llavis interiors, ja que els tinc inflamats i em fan mal. El cas es que sóc verge, de manera que no ha estat a traves del sexe. Tampoc sóc una oersona que es masturbi gaire i si ho he de fer, he de dir que sóc bastant maniatica i acostumo a tenir una higiene bastant correcta. A part que tinc un sabo especial oer les zones íntimes. Això si, utilitzo salvasleep cada dia. Pot ser que em vingui d’aqui? Perque no entenc sinó com m’ha pogut sortir. Per altra banda, com ho he de curar??
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/10/2022 10:11
Hola,

El primer que et recomanaríem és que anessis a la llevadora o ginecòloga perquè pugui valorar-ho i determinar què tens, què s'hauria de fer, tractament a seguir i les causes.

Per altra banda, fer ús diari de salvaslips no és gens recomanable, pensa que això pot afavorir que tinguis problemes a la vulva. També ens agradaria dir-te que la vulva només cal rentar-la amb aigua, no cal posar-hi sabons especials per zones íntimes.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: