Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/09/22 21:22
No se que hem passa.
Hola, m'agradaria fer una consulta...fa temps que estic trista per la mínima cosa, tot va començar per la mort de un familiar i no se si tinc depressió. També tinc problemes amb els estudis (concentració) i hem costa dormir .M'agradaria saber que tinc i com solucionar-ho . Siusplau ajudeu-me!
Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/10/2022 13:42
Hola!

Nosaltres no podem fer una valoració des d'aquí, això ho ha de fer una especialista de la salut mental (psicòloga/psiquatra). 
Pel que ens expliques sembla que estàs vivint encara un procés de dol, així que potser caldria valorar si aquests problemes de concentració i de son estan relacionats amb aquesta pèrdua. 

Parla'n amb la teva família i demana'ls que t'agradaria veure una professional per poder parlar sobre aquest dol. Veuràs com t'ajudaran. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: