Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 21/09/22 15:28
Primer cop i la regla
Hola,

fa una mica menys de dues setmanes vaig tenir relacions sexuals amb penetració per primer cop. Dos dies després vaig començar a sagnar. El sagnat no era gens abundant però de cop vaig començar a sagnar més. Vaig suposar que era la regla, ja que la sang era com tots els altres cops (els trossos enganxifosos, l’olor, la textura…) El que passa es que la regla m’ha vingut dos setmanes abans del que m’havia de venir, i jo sempre he tingut una regla molt regular. M’agradaria saber si això es deu al fet de tenir relacions sexuals per primer cop o no, i si m’hauria de preocupar.

Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/10/2022 10:10
Hola, 

Si has tingut un sagnat tan abundant quan encara no havia de venir-te la menstruació, el més adequat seria que poguessis fer la consulta amb la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu centre d'atenció primària.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: