Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Tarragonès
Data: 08/09/22 01:50
Sexe
Hola,
El meu novio i jo hem intentat tenir relacions sexuals diverses vegades però a l'hora de posar el preservatiu no acaba de baixar i en fer força o intentar que entri perd l'erecció. Sol perd l'erecció quan volem que entri el preservatiu, les meves amigues em diuen q els preservatius es donen i que hauria de entrar pero potser que sigui problema de la talla??
Crec que de llarg va bé però el problema és el gruix. Sino també hem parlat que pot ser pel prepuci, ell diu que a l'hora de netejar-lo baixa perfectament pero quan te l'erecció diu que li costa més, pot ser aquest el motiu de que perdi l'erecció en posar el preservatiu??
Espero la vostra resposta, gràcies:)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2022 14:22
Hola,

Si els preservatius que utilitza no són de la seva talla, pot ser que li molesti i que això faci que l'erecció es perdi. Per tant, proveu de canviar de talla o inclús de marca a veure si així la cosa se soluciona.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: