Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 15/08/22 00:14
problemes amb amics
Hola, porto uns mesos que estic trist i tinc uns quants problemes amb amics. Jo, soc una persona una mica rara, no m'agrada quedar per sortir... etc.
Total, que a 2n d'ESO em portava super bé amb tothom de la meva classe, i a tothom li queia bé, i a 3r, vaig fer un bon grup d'amics, pero, ultimament m'han anat apartant fins que a final de curs, estava amb ells, però ni parlava. Fa que no parlo amb ells ni per cap grup de whatsapp des de l'ultim dia de curs. Sé que he tingut errors hi hi han hagut cops que he dit coses que no tocaven però no sé si demanarlis perdó o no sé que fer...

Gràcies per l'ajuda.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2022 14:05
Hola!

Sentir-se sol és una sensació molt desagradable i dolorosa si no ho has escollit. Si pots, intenta parlar amb qui tinguis més confiança i demanar-li què ha passat. Demana-li si t'has equivocat en alguna cosa o si has fet mal a algú. Un cop tinguis aquesta informació, podràs demanar perdó (si així ho sents) de manera més concreta. 

També pots intentar obrir-te a altres cercles d'amistat dins i fora de classe. A vegades ens obsessionem per entrar en un grup d'amics i no veiem que hi ha altres persones que volen conèixer-nos. 

Com ha anat el principi de curs?

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: