Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 09/08/22 22:48
Terapia de shock
Ella/elli: hola, ja fa temps que m'agradaria anar amb certa regularitat (minim 2 cops al mes) a terapia o al psicoleg. Els motius son molt amplis, molts temes a tocar (trauma, rabia, apatia, acos, arrepentiment), amb alguns dels quals no em sento comode parlant amb els vincles que tinc i tampoc espero que em facin terapia sense cobrar xd.

Aqui va l'altre tema, estic pelada, llavors estic especialment interessada en alternatives mes precaries.

Llavors vinc per si em podries fer un cop de mà informantme de llocs o recursos psicoterapèurics o alguns tips. A part, com a persona trans em sembla important que la persona (terapeuta o psiocologa) tingui un cert coneixement o sigui queer, ja que mhe trobat amb situacions violentes que val mes estalviar. Tot i que sembla massa demanar xd, es tenir sort també.

Moltes gràcies!!!


PD: com a proposta alhora de fer consultes preguntaria més que sexe, els pronoms i si vol la persona també el gènere.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2022 14:02
Hola!

Gràcies per les teves aportacions, ho passarem a l'equip de redactors i de configuració de la web perquè ho puguin valorar. 

Estem completament d'acord amb tu en què l'atenció psicològica hauria de ser gratuïta dins la seguretat social, ja que sinó hi ha una desigualtat important pel que fa a l'atenció a la salut mental. Malauradament, no és així i tot i que et recomanem que demanis consulta a través del metge/essa de capçalera a Salut mental, també et podem recomanar alguns recursos que consten d'atenció psicològica, tot i que no tenim clara la regularitat de l'atenció:


Esperem haver-te ajudat una mica...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: