Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Alta Cerdanya
Data: 21/07/22 22:30
Enfangat fins dalt
Hola. No tinc gaires ganes de parlar però necesito treure ho de sobre. Fa temps que estic enfangat fins dalt. Em trobo molt deprimit. M’és molt important el suport social i l’estabilitat emocional que tant tinc ideologada amb parella, que no trobo. Sóc el gran de tres germans i ells si tenen parella i “plans de futur” jo en canvi tinc la sensació que seré el familiar borracho que al principi fa gracia i després pena. Crec que aquest es part del problema. Quan surto de festa moooolt de tant en quan, sempre acabo potant borrachissim. Però es la manera que tinc per no seguir plorant o estant trist a la festa i no arruinar la festa als demés. Resumim; no se que fer, vull avançar en la vida i no puc. Bàsicament perquè estic deprimit o borracho o les dos.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/07/2022 09:16
Hola!

Bufff.... Aquesta sensació pot aparèixer al llarg de la nostra vida i és important posar-hi mirada. Des d'aquí et recomanem que et posis en mans d'un/a professional de la psicologia i puguis treballar tots aquests aspectes (el teu consum, la teva tristesa, les relacions amoroses, l'ideal de parella, la teva autoestima...)

És el moment de posar-hi tota l'atenció i buscar l'ajuda que necessites per evitar encallar-te. Com ho veus? Tens ganes de treballar aquests aspectes?

Nosaltres seguim aquí, escriu-nos sempre que ho necessitis. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: