Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Bages
Data: 09/07/22 15:00
Càncer/tumors? Retenció urinaria
Hola,soc una noia i tinc 14 anys
Fa uns cuants mesos vaig començar a notar que em costava anar al lavabo,havia desperar molt perque em sortis el pipi i no podia acabar de buidar del tot,vaig pensar que serien efectes de la anestesia perque em van operar unes setmanes abans de que em comences a passar,com que podia viure "normalment" no li vaig dir a ningu aquest problema pero ara tot just fa 3 dies em costa moltísim anar al lavabo i pateixo molt perquè fa moltisim mal i malestar,hi ha vegades que mestic pixant i no puc,vaig buscar per google,se que no es gaire fiable pero es lunic recurs que tenia i bueno vaig veure moltes coses/retencio urinaria noseque dels musvles de la vagina i nosequantus,el tema es que jo mai em faig dits i per aixo no ho havia notat pero un dia hu vaig intentar i nose es nota com si hi hagues alguna cosa,qlguna cosa que impedis que el pipi pasi,a mes de que esta com molt tancada,vull aclarar que mai he tingut relacions sexuals de cap tipus, estic super espantada perque nose si dirlis als meus pares perque una cosa es dir que et fa mal el coll i la altre es dir que et fa mal el cony osigui nose em fa corte i jo crec que del mal que fa algun dia em desmaiare,necesito saber si sabeu alfuna cosa que em pugui ajudar fins que decideixi dir ho al metge gracies :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/07/2022 21:24
Hola, 

El més important és que si sents dolor, molèstia, bultos, sang, etc., sigui on sigui, acudim al metge. Pots anar a la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària i parlar amb la llevadora o la ginecòloga. Explica el que ens has explicat a nosaltres i t'ajudaran, segur!

Nosaltres des d'aquí no podem ajudar-te més, no podem fer un diagnòstic del que pot estar passant, es necessita una exploració per part d'una metgessa. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: