Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 05/07/22 19:35
Trauma que pot ser és estupit
Hola, bona tarda. Tinc casi 20 anys i encara no m'ha vingut MAI la regla perquè tinc problemes amb la alimentació (anorèxia nerviosa) des de fa 10 anys. Mai he anat al ginecoleg ni tinc intenció de fer-ho. Tampoc mai he tingut relacions sexuals ni masturbació ni res per l'estil. Mai he tingut interès per una cosa que em van explicar de petita (aquest és el motiu de la consulta) fins ara que començo a tenir parella. El cas és que quan era petita em van dir que si mai t'havia vingut la regla i mantenies relacions sexuals per primer cop, això provocava que et vingués... des de llavor m'ha quedat com el trauma i tot i que moltes amigues m'han dit que era fals mai m'he volgut arriscar perquè tampoc ho veia necessari, però crec que és moment de consultar si és cert a un professional.... em podrieu dir si és cert o no té res a veure el fet de mantenir relacions si és dona el cas amb el fet de que em pugui venir la regla?

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/07/2022 17:28
Hola,

És un mite. Les relacions sexuals no faran que et vingui la menstruació.

Tot i així, dir-te que tenir la menstruació és signe de salut. Entenem que el teu problema amb l'alimentació (anorèxia nerviosa) està en tractament i esperem que aviat te'n surtis.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat.  



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: