Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 29/06/22 19:55
Tristesa post sexe
Hola, us escric perquè tinc nòvio des de fa un any i mig i quan vam començar a mantenir relacions sexuals després em posava molt trista i acabava plorant sense cap motiu aparent. Després, amb el temps, això ja no m'ha passat més però noto que no estic gens calenta, em costa estar en el 'mood sexe' i no em masturbo. Em fa cosa que torni la meva tristesa després del sexe perquè, tot i que la meva parella em dona suport i m'abraça, jo ho passo molt malament pels dos.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/07/2022 09:03
Hola,

No sabem si has sentit a parlar mai de la disfòria postcoital, que es caracteritza per la presència de sensacions i sentiments de tristesa posteriors a l'orgasme. Pot aparèixer també angoixa, sentiments de buit, inquietud, irritabilitat... Hi ha pocs estudis i informació al respecte.

Si tot això està afectant de forma significativa la teva sexualitat, la vivència del plaer i de la teva relació, et recomanem que puguis consultar-ho amb una psicòloga especialitzada en sexologia perquè pugui donar-te un cop de mà.

Una abraçada i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: