Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 05/06/22 23:18
Déficit d'atenció i diagnostic
Porto ja uns anys buscant informació sobre el deficit d'atenció i els principals simptomes que presenten i a mesura que passa el temps em sento més i més identificada amb les experiencies de gent que pateix de tdah. M'agradaria rebre un diagnostic oficial, en part per a assegurar-me que no son simplement idees meves i en part pq crec q tenir un diagnostic podria acabar millorant el meu rendiment escolar, i més ara que estic a l'universitat i la falta d'estructura respecte a la ESO i batx ha fet que les meves notes caiguin en picat. El problema és que els meus pares es pensen que totes les malaties mentals són excuses i encara que els hi he intentat educar no canvien de parer, a més a més tampoc em puc permetre anar a cap psicoleg ni res d'aquest estil per a obtenir un diagnóstic i jo ja no se que fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/06/2022 17:51
Hola!

Des d'aquí sempre us recomanem que demaneu una valoració feta per un professional en cas de sospista d'un trastorn. Internet ofereix molta informació però cal anar amb molt de compte (i més en casos de salut mental). 

Tot i així, si tu tens aquesta sospita i és important per tu tenir una valoració, comenta-ho al teu metge/ssa de capçalera i explica les dificultats del teu dia a dia. Potser et poden fer la derivació a salut mental. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: