Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Garraf
Data: 30/05/22 23:19
Hauria de fer-ho?
Holaaa :)
Primer que res donar-vos les gràcies per la vostra feina!
Us faig aquesta qüestió perquè ja m'heu ajudat en altres ocasions...

Voreu, tenia unes sospites que s'han confirmat: la meua millor amiga s'autolesiona. M'ha dit que els seus pares ho sabien però no saben de la recaiguda. Diu que de vegades sagna moolt!

Jo ja vaig parlar amb la nostra tutora fa un temps, perquè feia un temps que estava molt més nerviosa que se costum. Em va dir que parlaria en ella i m'aniria informant, però que si sabia res més, que li ho diguera.

Sent que tinc la necessitat de contar-li-ho, però no sé si és el correcte... És que em fa por no haver dit res i que després tot acabe malament...

què hauria de fer? li ho comente a la tutora?

Moltes gràcies d'avançat! 💕
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2022 10:33
Hola!

Gràcies per escriure'ns i per confiar en aquest servei, una abraçada!

Oi tant que ho has de comentar a la tutora. Les autolesions, les manifestacions de voler morir, les amenaces de suïcidi.... s'han de comunicar a una persona adulta de referència. Com a adolescents no podem carregar amb aquesta responsabilitat. 

A més, la tutora et va demanar que la vagis informant, oi? Doncs fes-ho. És la manera que tens d'ajudar a la teva amiga. 

Una abraçada molt forta! Sabem que és molt dur viure això. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: