Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 25/05/22 00:33
No sé què fer
Hola :)
fa uns anys que tinc una mica d'ansietat social i porto molt de temps arrossegant sentiments i idees sobre mi mateixa, sobre que no sóc prou vàlida i que sóc una merda. He hanat tirant perquè a l'institut sempre tenia gent amb qui relacionar-me encara que fossin pocs, però ara he començat la universitat i m'ha costat obrir-me, però ho he intentat i més o menys he hanat fent, però s'ha notat el canvi. M'he sentit molt sola i deprimida durant aquest curs. Fa temps que estic molt perduda i molt sola empassant-se tots els meus problemes i ara mateix, no sé com afrontar la vida, se'm està fent tot més difícil de lo normal.
No sé si em podeu ajudar, però volia provar-ho.

Moltes gràcies per llegir-me!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/05/2022 15:34
Hola!

Gràcies per escriure'ns i explicar-nos com estàs. 

T'acompanyem en aquest any que has tingut. A vegades no és fàcil relacionar-se amb altres persones i pot ser una gran font de malestar. 
Pel que expliques, aquests sentiments i pensaments s'haurien de treballar a consulta perquè fa molt temps que els arrossegues. T'has plantejat demanar ajuda professional? Potser seria un bon moment per situar les teves pors i trobar les teves estratègies per fer front al proper any. Com ho veus?

Escriu-nos i ho anem valorant, si vols. Nosaltres seguim aquí!
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: