Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 25/05/22 00:31
El novio d’una “amiga”
Holaaa , fa temps que tinc un problema, jo els caps de semana vaig a un poble on som un grup de nois i noies, i hi ha una parella, però sento que el noi em tira la caña i sempre em fa comentaris fora de lloc i que no son d’amics sino com tonteig, jo no se que fer perquè m’estic començant a emparanoiar, evidentment no fare res fins que estigui amb la novia pero em fa por que se’m llançi en una festa quan anem borrachos i jo no pensi i li segueixi, jo amb la seva nòvia no em porto gaire, i molts cops es com que em mira fatal osigui es molt celosa pero molt.
Moltes gràcies d’antema per tot!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/05/2022 15:33
Hola!

Ostres! Els triangles amoros.... són complicats perquè sovint se'n surt ferit!

Tu no tens cap compromís amb ningú, així que tu pots tenir relacions amb qui tu vulguis (si l'altra persona també ho vol). No sabem quin tipus de relació tenen, així que no sabem si ell està trencant un pacte o no. 

Valora si et ve de gust embolicar-t'hi, si vols esperar que tallin la seva relació, si vols parlar amb la seva parella per explicar-li el que està passant... tens totes les possibilitats! No estàs fent res dolent ;)

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: