Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Garrigues
Data: 24/05/22 14:07
Mentides
M'agrada un noi que portem 3 mesos tontejant, però ell em diu mentides perquè es sent inferior a jo, em fa ghosting per Whatsapp i sempre que li dic per quedar s'inventa excuses. Però sempre que parlem cara a cara és amable amb jo i em dona la raó amb tot, es posa nerviós i es nota que està enamorat. I el seu amic em va al darrere i no sé si lligar amb ell perquè l'altre se n'enteraria, però tampoc no som novios. I no sé que fer amb la situació.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/05/2022 15:28

Hola!

Ostres! Quina situació més incòmode!!

Aquí ens apareix una pregunta: i a tu, qui t'agrada? Qui et fa sentir bé? Qui et tracta bé i et cuida?

A vegades ens centrem massa en el que senten les altres persones i ens oblidem d'escollir nosaltres!! Primer de tot valora què vols tu i llavors ja decidiràs si aquest primer noi t'està tractant prou bé per seguir amb ell (de moment la seva conducta no és gaire agradable, oi?) o si et ve de gust conèixer aquest amic i valorar com et fa sentir. 

Pots fer el que vulguis! Mentre siguis honesta amb tu mateixa

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: