Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 09/05/22 20:47
Ex-companya / Ex-amiga???
Hola, bona tarda.
Us agraeixo molt tota la feina que feu i, degut a una situació recent que em succeeix, he de recórrer a aquest servei.
Us ho explico i us situo en el context:
Quan anava a 1r ESO vaig coneixer a una noia que anava a la mateixa classe (li diré N), que no em queia massa bé perquè parlava molt. Com haureu sobreentès, no tenia molta relació amb ella i van anar passant els anys. No em queia massa bé encara que a vegades em masturbava pensant en ella des de que a segon em va dir que ella es feia dits durant el laboratori de física (m’excitava el fet de saber-ho).
Durant l'any de tercer, la vaig atosigar amb preguntes sobre sexualitat pel whastapp, sobretot sobre l'anatomia tan masculina com femenina. Degut a això, em va bloquejar d'abril a principis de juny. Totalment comprensible i, ara que ho miro des del futur, em dono compte de l'error que vaig cometre.
Durant aquest estiu (de 3r a 4t) ella em va dir que repetia curs. Ens vam fer molt amics i parlàvem molt (em va perdonar per tot el que havia fet), m’enviava fotos seves d’ella estirada al sofà. Vam guanyar tanta confiança que fins i tot vam dir de quedar.
Va començar el curs i anàvem parlant. Tot va començar durant el mes de desembre. Vam quedar i no va venir perquè la seva àvia va morir aquella tarda (en pau descansi). La vaig consolar i l'ajudava a superar-ho, conversàvem molt i vam fer una videotrucada. Per Nadal, al tornar de vacances, li vaig escriure una carta i ella una a mi, en la que els dos coincidiem en la majoria de coses.
Llavors, poc després, ja no rebia els whatsapps (suposos que això era perquè no era la primera vegada). Després de quasi dos mesos, em va començar a deixar en visto i, un dia, em va tornar a parlar i em va explicar que la seva amiga havia estat molt malament i, una altra vegada, la vaig consolar i tota la pesca. Vam tornar a parlar molt, em va fer un roomtour i em va explicar alguns secrets.
A setmana santa vam parlar poc, i el dilluns de pascua li van tornar a treure el mòbil. Alsehores, un més després, em torna a deixar en visto i no diu res. Li envio una carta pel correu i hem diu que m’enviarà una ella. Porto dues setmanes estan en visto i sense carta ni res, M’IGNORA.
M’IGNORA I NO SÉ QUE HE DE FER.

M’ha quedat llarg, si, però no ho he sabut resumir més. em sap greu.
Gràcies per tot i per la vostra preciada atenció.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2022 11:46
Hola!

Gràcies per les teves paraules! Ens animen a continuar amb la nostra feina!

Pel que expliques sembla que ella està tenint algunes dificultats o impediments per parlar amb tu. Aquí tu has de decidir què vols fer:
- Seguir insistint. 
- Esperar a veure si ella t'obra. 
- Dir-li que t'has cansat i que prefereixes tancar aquesta relació. 

Realment no podem saber què sent ella ni per què es comporta així. Però està clar que actualment no és una relació recíproca, així que... quin comportament s'ajusta més a la teva manera de ser?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: