Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 19/04/22 12:01
sospites
Hola, cotillejant una mica he vist q el meu novio segueix una compta molt extranya, que sospito que pot ser seva i no sé que fer perque es bastant tetrica.
Ho sospito perque es segueixen entre ells, el nom em sona com q es una paraula q a vegades diu i a més, segueix algunes coses q se q li agraden com el rubius, el restaurant prefe, moltes comptes del seu pais, etc. El que em fa mes por de tot es que segueix a nois o adolescents que son trans o que volen ser noies, i clar... jo soc una noia cis ni q no gaire feminina, sempre m'he emparanoiat en si es gay i coses aixi perque li solen sembnlar mes atractius els famosos q les famoses i tot aixo m'ho fonamenta massa (entre altres motius), tot i q en el porno quan mirem ell veu dones. Altre cosa q em fa molta mes por es que ell ja no es menor des de fa anys i alguns nois dels q he vist ho son, pero en tot cas, si fos ell es fa passar per un noi de 16, tmb he vist alguns nens i nenes mes petits sense ser trans. I just fa un temps paarlavem sobre el tema de pedofis i deia q tot aixo era horrible, q quina injusticia..
Que puc fer? Potser no es ell i m'arrisco pero es que em sembla tant extrany, em dona tota la sensacio que es ell i no se que fer... :((
Li solto alguna indirecta? Parlo am el del perfil amb una compta fake? No li dic i em quedo amb el dubte sempre? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/04/2022 11:43
Hola!

Ostres, nosaltres no podem dir-te què està passant ni si aquestes senyals són reals o no. Però si tens sospites, potser seria bo que ho puguis aclarir. 
No podem saber quina és la millor manera, però sí que siguis honesta quan en parlis amb ell. Que has vist això i que t'ha preocupat. Que t'agradaria que et sigui sincer i que si vol parlar amb tu d'alguna cosa tu tens ganes d'escoltar-lo. 

A veure si pots treure'n l'aigua clara...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.




Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: