Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Llobregat
Data: 18/04/22 01:17
Pensaments
Hola, sempre he tingut por que a algú de la meva família o del meu entorn es mori, com tothom suposo però últimament em venen molts pensaments de que pasaría si per exemple la meva mare es morís y em poso a plorar y sento un vuit molt gran o el meu pare o la meva germana y així moltes vegades. Fins y tot he arribat a somiar que algun d'ells moria y ho paso bastant malament. Nose si això té alguna explicació y se que sembla una tontería pero em passa molt sovint y sobretot a la nit. Espero que em pogueu ajudar.
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/04/2022 11:40
Hola!

La por a la mort (d'algú que estimem) pot ser una por recurrent. I com més hi pensem, més pensaments de l'estil apareixen. 
El que és important és que puguis transformar aquest patiment en amor. De fet, si ho passes malament és perquè els estimes molt i no vols perdre'ls, per tant, és l'amor que sents cap a ells. Aprofita aquesta sensació per dir-los com els estimes o per fer plans en família, o pensar alguns detalls que els hi puguin agradar. 

Veuràs com mica en mica et sentiràs millor, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.




Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: