Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Urgell
Data: 15/04/22 23:30
MONONUCLEOSI
Holaaaaa,
Porto des del dia 1 d’abril amb febre, mal de coll, tos, falta de apetito i molt cansament. Primer em pensava que era un grip, pero al durar ja 5 dies vaig anar al metge i no va ser fins al dia 11 que em van dir que prova aliment tinc mononucleosi.
L’altre dia en van ingresar a l’hospital i hi he estat 2 nits, avui he tornat a casa.
La cosa es que jo físicament estic fatal, i el dijous pasat em va deixar el meu novio per missatge. Em sento rara perquè només em vaig sentir malament el primer dia i vaig plorar, pero despues ja no (suposo que perquè el meu cos està agotat), i tinc por de que quan estigui be no el pugui superar.

Ara tinc por de sortir al carrer, perquè els cops que ho he fet per anar al CAP o hospital m’he marejat molt. M’han dir que puc estar 1 mes amb febre i despues tardar mols dies en poder fer esport. Pero jo vull tornar a l’Insti com una persona normal i sortir amb les amigues, pq ara que es semana Santa vec a la gent del insti pel carrer i jo també vull fer-ho pero no puc, i ho necessito…

Que en penseu de lo de la recuperació de la ruptura? I de la por a sortir al carrer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/04/2022 11:21
Hola!

Ostres, que bé que t'ho hagin trobat i sàpigues de què es tracta. Nosaltres no som metges, però sí que sabem que la recuperació de la mononucleosis és molt lenta. Així que... molta paciència! Ves fent el que puguis i, quan necessitis descansar, fes-ho. 

Pel que fa a la ruptura, has d'anar veient si realment no senties tanta intensitat en aquesta relació, o bé el malestar vindrà més endavant. A vegades quan estem en xoc per una notícia inesperada (que et deixi la teva parella sense esperar-t'ho, per exemple), necessitem un temps per poder reaccionar. 

Ja ens aniràs explicant com estàs, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.




Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: