Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 05/04/22 07:48
Problemes per dormir
Hola bon dia!! Esq no puc dormir a la nit i em costa molt dormir i em poso nerviós perquè començo a pensar amb les persones que tinc dependència emocional i llavors em poso nerviós i no puc conciliar el son de ninguna manera i no sé què fer!! Podria ser que amb un objecte, peça de roba o algo així de la persona què tinc dependència emocional podria dormir a gust perquè em sentiria millor? O que em recomanaries ? Esq ns què fer i necessito dormir perq sino estic massa cansat!!

Moltes gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2022 13:54
Hola!

Sí, els objectes a vegades tenen aquesta capacitat de traslladar-nos a les persones. Així que si l'altra persona ho vol, ho podries provar amb algun objecte (una goma de cabells, per ex.). 

Per altra banda, d'on ve aquest nerviosisme? Ha sigut sempre així o ha aparegut ara últimament? Què creus que és el que et posa nerviós i t'atabala? Pots fer alguna cosa per canviar-ho?

Ja ens diràs, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: