Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Formentera
Data: 30/03/22 14:59
Helpp
Hola, moltes gràcies per fer el que feu. Tinc un lio. A veure, molts cops em sento insuficient i malament amb mi mateixa perquè, ara per exemple no sé com dir que no vull quedar amb una persona sense sonar borde o sense perdrela, el pitjor es que jo no sé si vull o no, perquè per una part si, perquè la persona em cau molt bé, però és un noi, i no puc estar tranquila perquè els meus pares es pensen que m'agrada i no es així, només som amics. Els meus pares no volen que jo quedi amb ell, en fin, com la situació és tant complicada jo ja no sé si vull quedar o no. Ara li vull dir que no. Això ho se, pero, com?

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2022 13:51
Hola!

Ostres! Doncs a nosaltres ens sembla que ho tens claríssim! Vols quedar amb el teu amic però no vols decepcionar als teus pares. Pot ser?

Intenta parlar amb ells, explicar-los la relació que teniu i que és amic teu i diga'ls que en el moment en què tinguis parella o t'agradi alguna persona, els hi faràs saber. Potser així es tranquil·litzen una mica. 

Com ho veus?
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: