Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Anoia
Data: 23/03/22 21:28
Necessito ajuda
Hola, d’avenç moltes gràcies pel que feu.
Pero bueno us escric perque m’estic tornant boja.
Fa al voltant d’un mes que portava veient-me amb un noi. Tot i que a vegades teniem aquests petits enfados, que tothom sol tenir.
Pero tot anava súper bé, vam veuren’s fa una dies i tot va anar bé. Vam despedirn-nos bé i tal. Al día seguent em va deixar de parlar. No entenc perquè. Normalment sempre intentàvem quedar uns 3 dies a la setmana. Pero com ja he dit portem desde aquell día sense parlar. Vull saber el perque, li he deixat d’agradar, a trobat a un altra? No ho sé. Pero no li vull dir res ni parlar-lo perque, perque em parli malament o em digui qualsevol cosa. Passo. Perque jo tambe tinc dignitat i la gent te uns limits. Vull valorarme.
La cosa es que desde que em parla porto preguntant-me aixo al meu cap a cada hora i a cada segon, no mho puc treure del cap. Pero pensó que la millor opcio será anar oblidant-me a poc a poc, vull dir perque no puc fer res mes, encara que em costará. Perque no vull demanar-li explicacions, perque jo no li he fet res i tot anava bé. Fins que ell ha decidit no parlarme sense donarme raons. No anire més radera. Que en penseu?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2022 18:11
Hola!

D'això se'n diu "responsabilitat afectiva" i és tenir en compte que en qualsevol relació que impliqui una altra persona, també hi ha implicades les emocions i els sentiments. Per tant, l'obligació de ser responsable amb les expectatives, emocions i sentiments de les altres persones. 

Ell ha actuat sense cap tipus de filtre i sense donar-te cap explicació. Si ho necessites (és totalment natural), demana-li que t'expliqui si ha passat alguna cosa (potser no te n'has adonat). Però si segueix fent ghosting... ja tens una resposta clara i passa pàgina ràpid!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: