Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 22/03/22 13:01
Tranquiltat i temps al temps( Asperger)
Hola de nou gràcies per tot lu què feu

Us volia comentar que fa dies que i dono voltes i me estic preocupant bastant, perquè me adonat que nse, em fa l efecte que algo que faig jo, això em repercuteix amb el tema. Lies i i aixo em fa pensar que potser no agrado a les noies, m agradaria conèixer gent, i sobretot fer coses perquè les noies es fixin, peronoems em preocupa això, sentirme sol.....

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/03/2022 19:09
Hola!

Sempre us recordem que el més important és que sigueu honestos/es amb vosaltres mateixos. És molt difícil mantenir un paper durant tota l'estona. I heu de donar l'oportunitat a la persona que us està coneixent que pugui veure les vostres característiques. 

Dit això, sabem que existeixen alguns grups d'habilitats socials per persones amb TEA, potser t'aniria bé poder compartir aquesta por que tens i que et puguin donar eines específiques per poder-la sobreportar. 
Com ho veus?

Nosaltres seguim aquí!
Una abraçada!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: