Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/03/22 10:01
Primera cita (LR-SC)
Hola, adolescents! L'altre dia vaig qudar amb un noi i hi ha moltes senyals que no sé interpretar. he provat de preguntar-li, però li fa vergonya aaaahh. Vale, pues la csa és que quan ens vam conèixer el primer dia, ell em parlava molt i tal. També per whats. Em deia bon dia, m'explicava coses de la seva vida i em preguntava. Al poc de parlar, li vaig dr que em sentia atreta, però ell volia anar a poc a poc i vam quedar. Al veure'ns l'altre dia, no vull pensar que no li agrado (quan vam parlar del tema li vaig dir que em podia dir que no i ell va respondre que ho volia intentar, a poc a poc). Gairebé no parlàvm. Jo el notava tallat. Sí que em mirava molt, baixava la mirada i intentava apropar-se'm. Però no sé que pensar, perque al veure'ns el primer dia parlava molt, mooooolt, i l'altre dia no gaire. Pot ser que estigués tallat/nerviós? Vaig preguntar-li, però m'esquivava la pregunta :( A mi m'agradaria llençar-me més, però no el vull espantar. I tampoc li vull insistir més, si vol anar a poc a poc. Perque al principi, per whats també m'obria i em deia bon dia, però ara ha canviat per hola. I és una tonteria, però és com si alguna cosa hagués canviat. Pot ser que si ha canviat alguna cosa és perque li agrado?

Noto que em té confiança, i jo també. Connectem molt. I a lo millor son pelicules, però quan vam quedar semblava una cita. M'hagués abraaçt a ell. Després ell se'm va llençar a donar-me dos petons. I també, estones abans, el vaig ajudar a agafar una cosa i, a l'agafar-me-la de les mans, em va tocar amb els seus dits els meus de manera res subtil. I clar, per tot això jo crec que va anar b´. Li vaig preguntar, però no em va contestar com m'agradaria, sinó que "tot ha anat bé", i això i lo del hola em confonen. Pot ser que senti més vergonya de no saber expressar-se que una altra cosa o que faig? :( Gràaaaciees
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/03/2022 19:06
Hola!

T'entenem perfectament, a vegades és complicat desxifrar les senyals i poder saber si una trobada ha anat bé o no. Tot i així, centra't en la teva intuïció. Pot ser que estigui més tallat per alguna cosa (perquè li agrades o bé perquè sap que t'agrada, per exemple). 

L'única manera de veure si sentiu el mateix és deixar passar els dies i veure com evoluciona.... Dona-li una mica d'espai, respecta el seu mica en mica i deixa de preguntar cada pas.

Valora com et fa sentir i com et sents quan estàs amb ell. I ves veient...

Una abraçada!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: