Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 17/03/22 17:08
rallades
Hola,
Tinc novio des de fa temps i la relacio va una mica turbulenta, per temes diversos. Amb el meu psicoleg va sortir el tema de la sexualitat i li vaig dir que va regular, perque ell apenes té orgasmes ni es corre, que l'any passat en total va tenir com 5 dels 20 cops que vam tenir relacions. Tampoc fa res per millorar, diu que mica en mica anirà amillor pero portem aixi des del dia 1 de la relació. Fa temps al terapeuta li vaig dir que crec que ell era bi, perque ell, quan encara ni erem parella, ho havia dit un dia quan estavem amb mes colla i els meus amics també recorden haver-ho escoltat, tot i que si ara li preguntes si es bi et diu que no. Sempre ha tingut fixació amb famosos més que amb famoses i em preocupa molt q sigui gay, tinc paranoies de que crec que realment no li he agradat mai, i soc una tia bastant masculina. M'havia explicat fa anys que com q tenia gustos "raros" (hobbys, aspecte) es posaven amb ell i li deien "maricon" pero reconeix que no ho és, respecta al colectiu (no és el tipic noi amb masculinitat fràgil) però ara es extrany que digui que no li atrauen.
Tot aixo de que crec que es/era bi ho dic perque el psicoleg em va deixar en la merda quan em va preguntar, desprès de que jo li dies que té problemes en el sexe, que si li havia explicat que em sembla que era bi, i clar... tot aixo em fa rallar i pensar que mai li he agradat i que està al armari.
A sobre he somiat que m'enganyava amb un tio...
Crec q molts dels mals que té la relació (no sexualment) i també la clau de que és infeliç és perque està reprimit... es q sino no m'ho explico. Estic molt depre perque penso que mai m'ha estimat ningu (és la meva única parella)
Que puc fer?? merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/03/2022 16:48
Hola, 

Tandebo poguéssim dir-te alguna cosa que fes que estiguis bé. T'animem a seguri amb la teràpia, segur que és un espai on poder millorar i créixer. 

Ara bé, pel que fa a l'atracció de la teva parella cap a tu, no podem saber què sent, només ho pot dir ell. 

Pel que fa a l'ejaculació també ens falta molta informació, no sabem si ell si es masturba sol també li costa ejacular. 

Estem segures que a la teva vida hi ha algú més que t'estima i encara que sigui bi o homosexual o el que sigui, t'estima. 

T'enviem una forta abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: