Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/03/22 12:15
Pregunta y dubte
Holaa, moltes gràcies pel que feu.
Primer de tot tinc una pregunta, que es el que senten les noies al tenir un òrgan me? Es a dir, com se sap si es té un?

Segon, tinc un dubte, el meu novio a vegades em fa dits o sexe oral, la cos és que abans arribaba a l'orgasme (bueno el que crec que es) i ns pq pero des de fa un temps sic incapaç d'arribar-hi, en canvi quan em masturbo jo sola si que arribo. Ns pq em passa si abans arribava amb ell i ara no, tmb quan ho fa li vaig donant indicacions per veure si així es millor, però sóc incapaç, pq em passa? Em fa ràbia pq a mes a vegades no és la meitat de guai que abans y ns pq. Pq em passa? Podria ser per algún mal moment en plan en alguna discussió o algú? (La cosa es que ja ho hem arreglat tot, aleshores no crec que sigui això, a més ens sentim bé i tal junts) digueu-me que pot passar plisss.

Merci per tot :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/03/2022 16:54
Hola, 

Podria ser que vingui condicionat per algun mal moment previ, amb ell o amb el teu dia. Però també és possible que estigui més tímid en parella perquè el vols més, és a dir, és com si estiguessis més pendent de si arribes o no a l'orgasme que no pas de si t'ho estàs passant bé o no. 

T'animem a connectar amb el plaer del moment, amb el joc, amb la caricia. Gaudeix! Hi hagi orgasme o no...

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: