Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Conca de Barberà
Data: 09/03/22 18:42
NO SE QUE FER, AIXÒ M'ESTÀ MATANT
Hola.
Us escric perque no se com experssar-lis als meus pares el que estic sentitnt en aquest moment, Per que os ubiqueu tinc 17 anys, 18 en un mes i els meus pares em fan passar per unes normes que trobo molt injutes.
Em centraré només en les normes realtives a les teconlogíes, en aqest cas al móvil. No he tingut móvil fins al any passat, amb ma mare compartíem eñl seu però no per necessitat, per normes. Aquest any quan ja he pogut tindre un teléfon i ampliar les relacións socials degut a comberses que puc tenir i que ja no son de 5 minuts he seguit parlant amb un noi que vaig conéixer fa uns anys a la meva antiga escola, ens vam mudar però seguim mantenint el contacte i bueno, des de el primer día a mi em va agradar i sembla que a ella també perque ja fa uns dies (potser una semana com a molt) que m'ho va dir. Jo li vaig dir que sentía el mateix però que había de consultar-ho amb els meus pares perque ells volen que els hi expliqui tot i així ho vaig fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/03/2022 16:53

Hola!

Sembla que s'ha quedat tallada la teva consulta. A veure si ens pots acabar d'explicar el que et passa per poder-te ajudar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: