Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 07/03/22 22:13
Trauma fort
Fa un temps vaig estar parlament amb diverses persones en un àmbit més sexual via internet. Fa cosa d'un mes la meva mare ho va descobrir i m'ho va dir a la cara. Dono gràcies a que ho descobrís abans de que tot acabes pitjor (tenia molta dependència), pero desde llavors no sóc capaç de masturbar-me i cada cop que ho vaig a fer em sento culpable i paro. Estic preocupada que això pugui ser un problema en una relació futura.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/03/2022 18:07
Hola, 

No sabem què és el que sents o penses que fa que deixis de voler estimular-te o conèixer-te. No sabem com va ser la conversa o si ve d'aquí que hagis bloquejat aquest aspecte. 

El sexting pot arribar a ser molt perillós ja que no sabem qui hi ha darrere la pantalla, ens poden enganyar i assetjar, deixar-ho ha estat una bona decisió segur!

Potser t'animaríem a fer les paus amb la teva sexualitat i el teu cos. A poc a poc, acarona't, cuida't, estima't i potser a poc a poc tornes a connectar.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: