Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/03/22 00:05
Retenció urinaria
Hola, se que ben be aixo no es de sexualitat pero no se si em podrieu ajudar,fa uns dies que no puc arribar a buidar el pipi del tot, acabo de pixar i tinc ganes un altre cop em fa mal i ho tinc inflat a ratos,he llegit per el google i se suposa que es retenció urinaria, be jo no ho se pero tinguent en comte que es un problema de les parts baixes em fa molta cosa anar al metge ja que soc trans i sstaria el doble de incómode,cal aclarar que tinc 15 anys i no he tengut relacions sexuals i qje jo sàpiga no he fet res qje em pugui produir una infecció, no se que fer, estic molt espantat
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/03/2022 10:38
Hola,

Podria tractar-se d'una infecció d'orina, però el més recomanable és que vagis al metge perquè pugui valorar-ho i dir-te quin és el tractament a seguir. Quan es tracta de salut, això és el que ha de prevaler i hem d'intentar deixar les vergonyes fora. Sabem que a vegades és complicat, però és important que un/a metge ho valori.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: