Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 05/03/22 14:30
ETS o una altra cosa?
Holaa,
Tinc un problema, bueno és més un dubte. Fa un any tenir relacions sexuals orals amb un noi, fins aquí tot be. La cosa esq era la primera vegada, i a mi mai m'havien explicat que s'havia d'utulitzar condo, i ... bueno en fi, que no vam utilitzar el condo cap vegada en les relacions orals.
La cosa es que jo estic vacunada del papiloma, pero ara un any despres de tot allo, m'han començat a sortir com uns mini bultos llisos blancs als llavis majors, i no se si podría ser que tingues alguna malaltia o algo... He buscat per google, pero no se m'han aclarat molt les ideas amb les repostes que he trobat, i doncs venía aquí a preguntar si es possible que es tractes d'una ETS, o si por ser que sigui per alguna cosa de higiene?
Gràciees!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/03/2022 10:35
Hola, 

Podria ser tot el que comentes, podria ser una Infecció de Transmissió Sexual, un tema d'higiene (tot i que si et dutxes cada dia i et rentes amb aigua (no cal posar sabó a la vulva), no hauria de ser un problema d'higiene) o els capilars de la pell quan ha de sortir un pèl en el cas que et depilis.

El més recomanable seria que poguessis anar a la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària i parlar amb la llevadora o la ginecòloga per a que pugui explorar-te i fer un diagnòstic correcte. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: