Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 04/03/22 22:56
Fins a on ha de baixar el prepuci?
Hola! Tinc 17 i no he estat circumcisat. És a dir, tinc un prepuci que cobreix el gland completament quan està flàcid. La meva pregunta és la següent, fins a on ha de baixar el prepuci? Quan estic erecte descobreixo completament el gland, però la posició natural on es vol quedar la pell és just a sota d'aquest, creant com un bony. Si bé és cert que pot baixar més, comença a fer mal i deixa al descobert un penis amb moltes benes. I és una pell molt, molt sensible la que deixa al descobert. Llavors, la meva pregunta és la següent, el prepuci hauria de quedar completament estirat quan descobreix el gland o si es queda com amb un "bony" a sota del gland ja està bé?
(Sé que no sou metges, però no aniré a un uròleg a preguntar això. En tot cas buscaré per Internet a fonts no gaire fiables. I he pensat que aquest és un dels llocs on sé que puc trobar una resposta)
Gràcies per la feina que feu!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/03/2022 13:27
Hola, 

Gràcies per la confiança! El principal símptoma és el dolor i la incapacitat ejaculatoria (o només aconseguir-ho si s'estimula el penis d'una manera molt concreta).

La pell, en erecció ha de descobrir el gland del penis sense pressions, sense bonys i sense molèsties ni esforços. Quan s'erecta es descobreix el gland.

T'adjuntem algunes imatges:
-

X3YZ7DwtLAE3VgCi8 
-

A4NgsGcPqryQLW6 

En tot cas, si tens dubtes, el millor seria fer la consulta amb el metge o metgessa de capçalera.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: