Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Andorra la Vella
Data: 04/03/22 16:52
Cabells blancs
Hola em dic Quim i tinc 18 anys. Des de fa una setmana m'estan començant a sortir cabells blancs. No sé què fer, si tenyir-me el cabell o deixar-me les canes. Segur que els meus amics es riuran de mi. A la meva mare també li van sortir canes de molt jove, però al meu pare no li han sortit fins als 50. És normal que em surtin canes tan jove? Que puc fer per minimitzar l'aparició de més canes? I quin producte em puc aplicar?
Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/03/2022 17:01
Hola! Doncs nosaltres som psicòlogues, no som expertes en aquest tema, però sí que hi ha factors genètics i altres factors externs (com per exemple l'estrès), que ho produeixen. Per tant, són coses naturals que podem tenir les persones i hem d'acceptar que hi són. Per trobar més respostes a les teves preguntes, et recomanem que parlis amb metges, ben segur que sabran ajudar-te i aconsellar-te en tot allò que necessitis. Una abraçada crack!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Joel Guillén, psicòleg expert en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: