Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Osona
Data: 02/03/22 17:44
No se ben be que em passa
Em sento trista i tant me fa tot, no em surten les paraules per explicar que em passa i de fet no sé què em passa? L'Institut no em va bé. Tot em.surt malament i no entenc res del que m'expliquen, sembla que tingui un núvol espès al cap.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/03/2022 16:47
Hola!

Doncs potser és important que ho puguis explicar a alguna persona adulta, ja sigui familiar o professorat. Deixa que et puguin ajudar, que et donin eines i que et puguin fer una valoració més exhaustiva sobre el teu estat d'ànim. 

És veritat que socialment portem tota una càrrega emocional de la pandèmia, però això no implica que haguem d'acceptar aquest malestar sense intentar posar-hi remei. Confia en les persones del teu entorn, explica'ls el que et surti (si vols ho pots escriure en un paper) i deixa que et puguin donar un cop de mà. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: