Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 28/02/22 17:39
ting un fil de carn penjant!!!
Hola, ahora vaig tenir relaciones sexuals (per 2n cop) al principi anava bé però més tard em va començar a fer mal, quran vam acabar vaig brute que havia sagnat molt i no tenía la regla. Quan vaig arrivar a casa vaig verte que tenía un fil de carn que sortia de la meva entrada, no da mal però molesta i estoy molt preocupada perquè vull anar al ginecòleg però la meva made no por saber que no sòc verge. Hi ho estic passant fatal, si us plau contesteu el més aviation possible. Gràcies per donar-me l’oportunitat de parlar amb algú
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/03/2022 13:22
Hola, 

Efectivament, si després de la relació sexual t'ha sirtit un tros de carn de la vagina, el més recomanable és que vagis a la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària o a l'ASIR de la teva zona.

També pots acudir al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat

, allà també podran atendre't.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: