Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 24/02/22 19:18
EM FA COSA
Hola, em passa una cosa que no se ni perquè em preocupa tan això, el fet és que tinc por a quedarme embarassada i em fa molt de respecte tenir relacions sexuals. Jo prenc la píldora anticonceptiva, però es que a més utilizo preservatiu el masculí en les relacions sexuals. Tot i així, quan estic en una setmana que m'ha de venir la regla, aleshores prenc el placebo, em fa encara més cosa, tot i utilitzar preservatiu el fet de que em pogués quedar embarassada. Se que el preservatiu és bon mètode per protegir-nos tan d'ITS com de l'embaràs, però em menjo el cap igual amb el "i si...". Aquest fet a vegades m'impedeix disfrutar de la relació sexual com a tal, sembla també que li tingui una mena de cosa al semen. No se com fer disfrutar més i no rallar-me tan el cap per això. En el fons se que és algo que ens preocupa a moltes noies, tot i ser conscient dels mètodes anticonceptius i les seves eficàcies.

Graciés per el vostre temps, una abraçada!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2022 12:28
Hola,

Com bé dius, utilitzar el preservatiu i les pastilles anticonceptives et proporciona una doble protecció: embaràs i ITS.

Si tots dos mètodes s'utilitzen correctament, pots estar tranquil·la perquè tenen una eficàcia molt alta.

Igualment, si veus que et costa molt gaudir de la sexualitat, que tens angoixa i por desmesurada a l'embaràs, sempre pots consultar-ho amb una psicòloga especialitzada perquè pugui donar-te un cop de mà amb aquests pensaments.

Una abraçada i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: