Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Garraf
Data: 22/02/22 21:36
No Puc mes
No Puc mes. Ma mare no em deixa Fer res. No em deixa sortir per carnaval quan siempre m'ha deixat. Estic a primer d batx i tots els meus amics están sortint i ara arriba carnaval i ja no sé qué Fer perqué abans en deixava Fer coses pero ara res. Es com si tingues por d'alguna cosa. He intentat parlar amb ella moltes vegades pero em diu que si lo torno a treure el tema no em deixara sortir ni per la tarda. Aixo em genera molta ansietat, no Puc dormir menjar ni estudiar, em passo el día rallada i em distanció de la gent sense voler pq sentó q magradaria tancarme en una habitación i no sortir mai. He pensat moltes vegades en tirarme pel balcón pero mai Ho daré pq se que no es la solución. Esque no Puc mes, l any q ve anire a la uni i sentó q no haré aprofitat mai l'adolescencia. A mes SAP q Hi he Passat molt malament Durant la eso per Fer amics i ara que els tinc no hem deixa sortir. Ajuda sisplau ja no Puc amb aixo
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/03/2022 09:17
Hola!

Entenem la teva frustració, però ens queda un dubte: què ha passat? Què és el que l'ha fet canviar d'opinió? Per què abans et deixava sortir per Carnaval i ara no?

Intenta descobrir-ho i potser et donarà alguna pista per poder negociar amb ella alguna sortida. L'important és que puguis pactar i negociar amb ella. Que li proposis sortir un dia, que ella et doni la seva resposta i que tu puguis fer una nova proposta (més d'hora, una setmana més enllà...). 

Sempre des del diàleg. Des de la discussió no aconseguiràs res (no ho oblidis)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: