Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/22 13:14
Amic o desconegut?
Hola bon dia.
Us explico, fins fa dos setmanes o tres. Amb el meu millor amic estavem perfecte (us poso en situació, es va pillar de mi fa 4 anys, li vaig dir q no i despres ens vem fer amics), sempre hem parlat un munt mhe sentit molt escoltada per ell i molt be, ha passat x davant de moltes altres relacions de fa més temps. Però desde fa 3 setmanes sha "echado novia" i quan mho va dir jo ja estava rallada. Pq desde que té novia la seva conducta amb mi ha canviat moltissim via online (quan estem cara a cara tot esta com sempre) pero nosaltres som dos persones q ens veiem molt poc i la majoria de relacio damistat era x whatsapp i ultimament no hem respon o molt poc. En canvi despres hem presenta als seus amics com la seva millor amiga. Un dia vaig posar valor a la situacio i li vaig dir q hem feia por separarnos i hem va dir q no passaria, q 100% segur q no q no tenia res a veure i q no tenia motius x pensarho. Una semana més tard el vaig trucar va veure q stava malament va insidtir modo stas b li vaig dir q parlavem despres q ell stava amb gent, i el vaig obrir a la nit lendema va respondre li vaig dir q stava malament i encara tinc el visto.
Sóc una persona q mai mha preocupat aixo pero de com i volta el q s suposa q es el meu millor amic i cara a cara sta aixi sesta comportant com un imbecil.
I li diria pero clar es una situacio on, quan li dic es cara a cara i clar, llavors estem bé i tmb penso escuses modo bno deu estar fent feina, pero portem 4 anys parlant i tot normal tenint i no tenint feina.
(Conec a la novia i es magnifica super mona i malegro moltissim x ells, hem refereixo a q no es un problema de gelos, simplement hem fa mal q estigui passant aixo)
Que faig?
Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/03/2022 09:16
Hola!

Les persones poden tenir canvis d'actituds que ens poden semblar incomprensibles i sembla que el teu amic està passant per aquí. 
No sabem què li ha passat, però tens tot el dret a voler parlar amb ell i aclarir-ho. 

Tot i així, si sents que no t'entén o que no ho veu de la mateixa manera... ho hauràs de respectar i tu hauràs de decidir si mantens l'amistat de la mateixa manera o fas algun canvi. 

Cadascú pot posar les "normes" en una relació i l'altra persona és lliure d'acceptar-les i de posar les seves. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: