Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 17/02/22 17:14
engreixar
Hola! A l’estiu pesava 56kg i des que va començar el curs a ara mateix he engreixat 10kg, es a dir, ara en peso 66. No em senc massa còmoda amb mi mateixa. La meua alimentació és pràcitcament la mateixa ara que a l’estiu i, aleshores, no comprenc què ha passat. Estic fent 2n de batxillerat i l’estrés sempre em sol fer engreixar però mai havia sigut tan heavy. Estic preocupada
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2022 12:32
Hola! Primer de tot gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres. L'alimentació està relacionada amb l'estat emocional de les persones, per això és molt important conèixer i diferencia la gana real de la gana emocional. La gana emocional seria quan per exemple estem avorrits o nerviosos i per calmar aquest estat emocional el que fem és menjar. Si això et succeïx, intenta parlar amb gent de confiança sobre els teus sentiments i expressar com et sents, per tal que et puguin ajudar i entendre els teus sentiments. També t'animem que acudeixis a algun/a professional de l'alimentació, els nutricionistes són qui ens poden ajudar a millorar els nostres hàbits alimentaris. Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Joel Guillén, psicòleg expert en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: