Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 17/02/22 09:12
Dubte deures carrera
Hola, estic estudiant el primer any de psicologia i just estava fent una pràctica que m'han manat i m'ha sorgit un dubte que no sé si em podries aclarir.
Des de quina perspectiva diries que estan escrits la majoria de contes infantils sobre la vida emocionals? Tenint en compte que hi ha la psicologia social psicològica (i dins d'aquesta hi ha la cognitiva, psicoanalitica i conductual...) psicologia social sociològica i la piscologia social construccionista¿
agrairia molt una resposta ja que m'he quedat encallada en aquesta part del treball!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/02/2022 15:32
Hola!

Benvinguda al món de la psicologia!

Ostres! Ara mateix ens queda una mica lluny i potser no seríem prou acurades en la nostra resposta. Tot i així, t'animem a buscar la resposta a través de tenir clares les diferències entre aquestes tres corrents i després centrar-te en un conte concret per poder fer la teva hipòtisis d'on s'emmarca. 

Fer-ho des de l'abstracte pot ser complicat, així que et proposem que ho facis des de la concreció d'agafar algunes coleccions o llibres infantils i els puguis analitzar directament. 

Et deixem una selecció:

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: