Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 08/02/22 16:15
El meu ex
Mersi per tot això que feu :3.
Trobo a faltar al meu ex, però no com a relació. No se res d’ell perquè no m’accepta la solicitud d’insta i per whats em va dir que el deixès tranquil. Se’m fa difícil no saber res d’ell, m’agradaria parlar amb ell com abans. Que faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/02/2022 16:15
Hola!

Doncs respectar el seu espai. Ell ja t'està dient que no vol comunicar-se amb tu ni tampoc et vol donar informació sobre la seva vida, així que ho hauràs d'acceptar i començar a passar pàgina. 

Sabem que és difícil i a vegades volem una resposta, però no sempre hi és i hem d'aprendre a conviure amb aquesta incertesa. 

Posa el focus en tu, centra't en el que necessites tu i en estar amb la gent del teu voltant. Tu ets el més important a la teva vida. No ho oblidis. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: