Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 08/02/22 11:53
¿?
gracies per la vostra feina!
la cosa es que tinc un lio mental pq m'agradava una noia pero molt heavyment i vaig estar el seu darrerer bastant pero al veure que no hi havia resultats vaig desistir i em vaig enamorar de la seua amiga fins fa poc quan e sabut que esta amb un amic meu i clar tot es un caos pq la noia q magradava en un principi, pel darrere pregunta per mi, nse pq, i jo estic en mood trist pq la que magradava fins ara fa poc esta amb un amic i tot és un caos. q faig? intento un altra cop amb la noia del principi? pq creieu q em vaig enamorar de la seua amiga? per superar el "dol" pq estava heavyment enamorat?
gracies per tot!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/02/2022 16:15
Hola!

Nosaltres no podem saber per què t'han agradat dues amigues, això ho has de veure tu. Fixa't en si tenen característiques semblants, si la seva manera de ser coincideix, o si pel contrari son molt diferents. Això potser et donarà pistes sobre els aspectes que t'atrauen d'una altra persona. 

Per altra banda, des d'aquí sempre us recomanem que sentiu l'emoció. Que la viviu. Si ara estàs trist, deixa sortir la tristesa. Ja estaràs bé d'aquí un temps, però viu ara l'emoció que estàs sentint. Expressa-la. 

I quan estiguis bé, ja veuràs què sents

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: