Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Cerdanya
Data: 08/02/22 00:49
Fluxe verdós
Hola, soc una noia de 17 anys i fa 2 messos vaig tenir la meva primera relació sexual sense preservatiu amb el que ara es la meva parella. I a partir d'aquell moment sempre ho em fet sense protecció. Ell si que ho ha fet amb més noies abans d'estar amb mi.
Fa respectivament poc, em van entrar molts picors i secretava molt de fluxe, i avui al pixar tenia totes les calces tacades de fluxe de color verd. Estic espantada i el que s'em fa raro es perque em passa això ara, si porto dos messos mantenint relacions sexuals amb aquesta persona.
Seria de gran ajuda obtindre una resposta!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/02/2022 10:04
Hola, 

El fluxe vaginal pot tenir diferents colors, molts es consideren normals o naturals però si el fluxe es veu de color verd, generlament indica infecció. Et recomanem que consultis amb la llevadora o la ginecòloga de l'ASSIR o el CAP de la teva zona per a poder detectar, diagnosticar i tractar el que sigui.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: