Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 07/02/22 09:31
Perdret
Hola, crec que estic perduda per la vida, no puc donar mes de mi, la escola em dona ansietat no puc avansar, mentres tot el mon em diu que si que puc que es molt facil estic jo estancada, siempre he sigut la persona felis de tots llocs pero esque no em veuen estar fatal, no em deixo veure y sembla com que me la suda tot mentre no en puc aixecar del llit casi , crec que apuesta any ho nessesito per mi , que faig ?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/02/2022 09:28
Hola!

Doncs hauràs de deixar de fingir. Has intentat fer veure que tot està bé i no t'ha funcionat, oi? Doncs canvia d'estratègia. Deixa't veure, deixa veure la teva fragilitat, mostra el teu malestar i comparteix el teu dolor. Des d'aquí serà més fàcil que entenguin el teu dolor i t'ajudin a buscar ajuda professional. La necessites i l'has de poder demanar. 

Nosaltres seguim aquí, d'acord?

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: