Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 06/02/22 20:48
influencia anorexia
Bona nit, gracies pel que feu. Fa uns quants anys vaig patir anorexia i mai m’he arribat a curar del tot, tot i que estic molt millor. La malaltia m’ha influit molt en tots els aspectes, i tambe a nivell sexual. Mai he sigut capaç de tenir relacions sexuals amb algu, perque quan arriba el moment em bloquejo moltissim amb el fet d’exposar el meu cos davant de l’altra persona. El cas es que ara estic sortint amb un noi que m’estimo moltissim i tinc ganes de que sigui ell la persona amb qui fer-ho per primera vegada. Pero tot i les ganes, tinc l’espina clavada dels ultims cops i m’ha quedat una mica de “trauma”, em fa por que em torni a passar. No se com avançar en tot aixo… que en penseu? moltes gracies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/03/2022 09:29
Hola! Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa!El consell que et donem és que demanis ajuda professional, per exemple un psicòleg/a, especialitzat en sexualitat i  expressar tot el que et preocupa, no has de fer res en especial, simplement explicar-lo com ho estàs fent ara, de manera que aquest patiment, expressat, es redueixi i el puguis treure'l de dins teu. Ànims!!!!!!!!!
Una forte abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Maricel Pérez, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: