Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 03/02/22 08:36
no entenc la meva vida
no entenc el que hem passa, a vegades estic be, altres estic malament, pero no tinc ninguna rao per esta malament, o a lo millor si pero no se el que es per que sento que a la meva vida falta alguna cosa pero no se que es i aixo hem posa molt nerviosa, ja que ho penso tota la estona i hem menjo molt el cap. Que hem pasa en realitat?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/02/2022 13:07
Hola!

Doncs sembla un símptoma molt comú en l'adolescència. Aquesta sensació d'estar bé però no està bé del tot, de tenir un buit però sentir que ho tens tot... aquest garbuix emocional forma part dels canvis en l'edat. 
Tot i així, si no et quedes tranquil·la o creus que hi ha alguna cosa més, torna'ns a escriure i ens dones més detalls, a veure si et podem ajudar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: