Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 27/01/22 20:42
Crec que ha arribat la fi de la relació...
Hola! Us escric perquè necessito ajuda amb un dilema / rallada mental que tinc respecte a la relació que tinc amb la meva parella. Aquest any farà 3 anys que portarem junts i de veritat que han estat els millors anys de la meva vida amb ell; és increïble com a persona i de veritat que sempre he pensat que havia trobat l'amor de la meva vida i que tindríem un futur junts, i ell també ho pensava (ho hem parlat molt això). Però aquests últims mesos he estat notant que els nostres "camins" s'estan separant bastant... És molt cursi dir això jaja però esque no sé com expressar-ho. En plan, ell està quedant molt més amb els seus amics (com hauria de ser) i jo doncs estic de finals de la uni i òbviament no ens estem veient gaire perquè estic estudiant i tinc la ment en un altre lloc, però ell va acabar exàmens molt més aviat que jo (anem a unis diferents) i doncs ha estat aprofitant per fer coses. La cosa és que a mi ja em queda 1 setmana més o menys per acabar i li estic proposant fer coses junts com anar a passsa el dia fora, anar a dinar junts, que vingui a casa meva, etc... Recuperar una mica aquest temps "perdut"; però ell l'única cosa que em diu és que ha quedat, té plans, ha de treballar, quan li dic de fer algo després em diu que ha quedat... Tinc la sensació que s'ha refradat tot... Ho he parlat amb ell però li treu una mica d'importància... Necessito consell, què faig???
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/02/2022 13:00
Hola!

No sabem què pot sentir ell, així que et recomanem que estiguis observant una mica més la situació durant uns dies. Per poder valorar si es tracta d'un malentès temporal o bé és molt més profund. 

I a la vegada, analitza què sents tu? Què t'aporta aquesta relació? Què et ve de gust?

A vegades centrem el focus en l'altra persona i cal enfocar-nos a nosaltres mateixes per poder prendre decisions complicades. 

Pren-te aquests dies per valorar-ho tot. No tens cap pressa. 

Una abraçada!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: